Ahad, 9 Januari 2011

STYLE YOUR HIJAB

Heeeeee:D..i've been tagged by Kharinna Jamil, memandanglan dia comel, saya x nak kecewakan dia. so saya buat untuk dia :)


Syarat penting nak join !!

1) gambar pakai tudung or hijab or shawl ( purdah digalakkan ) TUDUNG BAWAL PON BOLEY

2) make sure tutup aurat ! ( pakai tudung ikot cara islam yer ! )

3) tutup aurat means takde nampak ram
but , takde nampak
lengan , takder sendat2 sangat yer !

4) kalau ade gambar yang tak tepati syariat , tukang-buat-contest tak reject awal awal , tapi beliau nasihat dulu.. ( kalau ade jugak markah kureng sket la yer ? )

selepas dua syarat di atas dipenuhi , buat ini :

1) satu entry bertajuk SAYA SUKE BERHIJAB or STYLE UR HIJAB , masukkan gambar di atas dalam entry anda , pastu linkkan gambar itu ke post ini yer .. letak sekali syarat-syarat contest ni yer

2) letak banner ( gambar ) yang kat atas tu di sidebar blog anda
( nak resize banner pon boleh )

3) yang paling penting , letak gambar korang tu kat
dalam entri korang

4) sila tag kawan-kawan korang , 3 orang pon jadila ( make sure kawan korang tahu )

5) dah siap tu submit la post korang kat COMMENT box tukang-buat-contest okei :)

6) tarikh tutup pertandingan adalah 11 JANUARY 2011
7) ouh , kalau gambar berdua , bertiga , bersepuluh pon takpe asalkan gambar korang kene ade !

Ini saya punya :D


Saya Tag:

Nadyaya
Asmaq Bukhari
Ashikin Nabilah Adris

9 ulasan:

cerah cerah berkata...

xsei jd model ko?

woot-woot berkata...

as'salam

thanks for joining ! wish u luck then ^^

FarAH berkata...

cerah cerah : menganjing andaaaaa

woot woot : thanks btw :)

khena berkata...

weee :) TQ chumel chumel

khena berkata...

chumel chumel :) TQ

Dee Zahari berkata...

ololo.. cik farah tuhhh..

:p

FarAH berkata...

kak dee: alaaaaa.....*blushing...maluw nihhhh !:P

nur fm berkata...

alaa...dh trikh tutup de ;(
tp kak murni cnfrm mng ni...muke comel cmni kalau x mng mmg juri tu la yg buta...haha

FarAH berkata...

Adik fatin: x semstinya adik...pkai shawl biasa sgt tuhhh...x style lngsung..hahhahaha