Rabu, 26 Januari 2011

.

batuk teruk, selsema teruk, sakit perut, sakit tekak, dan loya. Ape lagi aku perlu minta ? Sempurna bukan, minggu yang paling teruk aku harus lalui.

Yang tidak dapat tahan, kepala ni asyik berfikir benda yang aku rasa tidak begitu penting tapi selalu bermain fikiran, sehinggakan kepala ini berpusing-pusing.

Sampai kan aku tidak hadir koko ataupun Jpam. Nasib baik, aku dapat MC. So x perlu lah repeat. Dan bagi aku, yang paling teruk terpaksa deal dengan orang yang kurang matang, small matter boleh jadi besar.

Tidak perlu lah aku cerita, tapi apa yang aku rasa sekarang teramat sedih sehinggakan menitis air mata. it just a small matter yang aku fikir boleh selesai dengan cara baik, x perlu nak kecoh dan marah2 depan orang ramai

Macam ini la, sekali kau malukan aku, begitulah aku balas. Ingat, aku x perlu nak tegur orang yang agak kurang ajar.

2 ulasan:

cerah cerah berkata...

get well soon

FarAH berkata...

cerah : terima kasih awop :P