Ahad, 30 Januari 2011

Senyum

Ok, sekarang aku berada di Kelantan. Ya Allah, bahagia betul dduk kat rumah sendiri, yelakan dapat tidur dengan nyenyak sekali. Tidak perlu goyang sana goyang sini, da macam gempa bumi.

Seminggu cuti, banyak kerja ok. Ingat aku dapat goyang kaki ? tidak la kannnn. Kerja typing yang sir Amir bagi berlambak-lambak. Dah la agak pening nak buat pastu abis cuti terus graded test, memang best la kan? kena practice banyak2 dan kena ingat format itu dan ini. X pe, demi nak A:P

Assignment CTU ? ok yang itu aku anggap kacang sebab tajuk agak senang, plus lebih kurang sama dengan tajuk yang aku dapat sem lepas so, edit la siket siket.

Haaaaaaa. yang paling aku risauuuuu, MOCK MEETING ataupun mesyuarat olok-olok. Di mana aku dengan group member yang lain kena berlakon. Ala, yang macam dalam drama tuhhh..haaa, lebih kurang cam tulahh.

Aku dan yang lain kena create skrip dan segala bagai lagi. Dan sedikit cuak sebab tak tau nak mula cimana. Tapi, apa-apa pun we'll we do the best laaaa.

Dan, quiz maths, quiz office, dan quiz business, semuanya after cuti ini. Best x? Biasalahh, kehidupan seorang pelajar.

3 ulasan:

Wanie Affandi berkata...

nak like!heheheh..selamat bekerja..

FarAH berkata...

Terima kasih awakkkkkk :)

Mirul Azimi berkata...

haha, xp2.:)
kte sme je wat assignment sume 2.:)
go2!.haha,.:)