Ahad, 3 April 2011

Awok-awok semua :P

Hehe, hari ni kan, kita kan pergi Perpustakaan Kuala Terengganu. Kita pun x tau kenapa kita nak pergi, kita ikut member kita jer. Dia nak study katanya. Kita pun tiba-tiba terfikir nak buat assignment. Kita pun bawak lah laptop. Sampai jer sana kita terus buat assignment Business Plan dengan Ekyn. Agak senang la sebab ada rujukan. Khusyuk gilaaa kita mengadap laptop siapkan assignment. Best pun ada, sebab senang la kot. Ok, kita poyo. Sebenarnya susah tapi kita pretend cakap senang. Kata nak pandai, pura-pura la pandai

Ok, kita merapu. Pastukan dalam pukul 4.30 kita baru tersedar yang kita x makan pape pun lagi since pagi. Tuh pun sebab perut mendendang lagu Price Tag. Kita pun ajak lah Ekyn makan kat cafe pustaka tuh. Kita pekena lah nescafe dan roti chocolate. Lepas jer makan kita sambung buat assignment sampai lah pukul 5.45 petang

Pastu member kita ajak kita balik sebab library dah nk tutup. Rajinkan kita, study sampai library dah nak tutup. Memang sah la dekan sem ni. HAHAHAHHAHA. Ok, sekali lagi kita poyo. *dalam hati,AMIN

Lepas tu, kita pun pergi lah Mcd. Kita melantak sampai x ingat dunia. Mereka2 yang lain pun sama. Ala, mungkin penat sebab study banyak sangat. Time study guna banyak tenaga ok. So tenaga berkurang, kena lah charge balik dengan makanan. Pastukan Ekyn kan nak pergi giant sebab nak beli hadiah untuk someone special. Bahagia betul dia sekarang.

Abis beli, kita pun gerak lah balik. Otw nak balik tuh, member kita bawak laju bagai nak mati. Tapi, ok lah. sebab cekap. Tapi ada keta bongok pergi break mengejut. Nasib baik sempat break. Kalo x, memang x sempat la update blog ni. Pastu lam kul 9 malam kami semua selamat sampai kolej Kerawang UiTM. Oh yeahhh ! kesimpulannya. Kita bahagia sebab assigment dah nak siap. Hanya nak siapkan slide untuk presentation. Oh cepat2 lah abis sem 2 ni.

2 ulasan:

Afiq Nor berkata...

u lpe 1 ag laa..
blk dri bndr lepak lak kat istiqamah...

FarAH berkata...

haha !. istiqamah x der menda pun. sebab tuh x mention. saya ikut orang jer :D