Selasa, 29 Mac 2011

Trouble is a friend

Aku tak boleh terima orang macam ni. Sumpah x boleh. Kau create cerita macam2. Kau buruk2 orang situ sana sini bagaikan kau MAMI JARUM. Bodohnya kau, apa kau ingat kau perfect?

Kau cantik? kau fikir kau seorang cantik? Kau fikir hanya kau sorang boleh dapat yang terbaik? Tolonglah, bersyukur la apa yang kau ada. Maaf, sedikt demi sedikit perasaan benci mula menjalar di ruang hati ini. Kau bukan kawan, tapi kau lawan.

Disebabkan kau lawan, aku terpaksa elak diri. Dan maaf, sedikit pun mata ini tidak ingin menjamah wajah kau. Aku naik muak dengan orang macam kau. Kau fikir kau boleh hidup seorang? Then go on, sebab aku tahu kau lah TERBAIK. Semoga berjaya lah wahai perempuan, aku doakan.

3 ulasan:

Afiq Nor berkata...

woooo... marah gle nie.. relax laa.. abaikan die 2.. senang jew..

Wanie Affandi berkata...

mami jarum best pe...ada gelang sampai siku....hahahha...did I know dis girl??

FarAH berkata...

afiq: time i tulis x der perasaan mrh pun :)

wanie: kau kenal kot :)