Ahad, 19 Disember 2010

you jump i jump !

ok...title tuh saje bikin gempak. Boring seyh. korang tau ape ! Da la hati aku x berapa nk tenang dua tiga hari ini. Hairan, yelakan nk kata x solat, solat jer. Kadang-kadang jer isyak terbabas.

Ni pun baru balik dari Kubang Kerian. Since Anis da nak pegi malam nih, jumpa la dia sekejap. Sambil-sambil tuh dapat jumpa kawan lamaaaaa Lama, teramat lawa. Since aku pindah Putrajaya, memang x pernah jumpa diaorang. Then hari ini dapat peluang. Hajar, Shahida and Farah Wayz. Well, boleh dikatakan laen la diaorang sekarang. Makin hot and LAWA ! Serious, siket pun tak tipu. Jeles :(, aku still jugak macam ni. Tak berubah pun. hahahahah.

Then we captured some pictures tapi sekarang gambar kat shahida, nnti kita upload auw :P. *sambil gedik. Banyak juga la kitaorang sembang espeacially about LOVE.

Oh ya, tadi kan aku cakap hati aku x tenang berdebar jer. Even Gieyha pun dapat rasa hati aku bedebar. Laju gila weh ! Sampai x tertanggung hati nih. Ya Allah, jika sesuatu akan terjadi, jadikan lah kepada benda yang baek tapi jika ia sebaliknya, aku redha.

2 minggu lagi aku duduk rumah. 1/2/2011, daftar balik kat Uitm, untuk Semester 2. OMG ! da semester 2 da aku nih. Tapi still rasa macam, x dapat nak describe macam mana. Kepada kawan-kawan yang bakal memulakan hidup yang baru, Gud Luck to all of you.

Dan kepada aku. Ehem-ehem, aku pun nak jugak ok ! Good Luck dan Harap aku dapat lupakan kisah lama yang pernah bersemi selama 2 tahun di hati ini.

Amin

2 ulasan:

farah wayz berkata...

cheer up gurl.
btw hepi gler jmpa mrni tdi.
lama sgt xjmpa.smakin lawa.
weee... ;)

FarAH berkata...

oh thanks gurl !
hahaha..lawa la sgtttt:P